Samsung Google Mail ByPass Nasıl Yapılır? [Video]

Hard reset sonrasında karşılaşılan google mail onay süreci dehşet verici problemleri yanında getirir. Eğer ilk kurulum esnasında kullandığınız Google hesabınıza artık erişim sağlayamıyorsanız, başınız dertte olabilir. Sizler için Samsung cep telefonunda Google Mail ByPass işlemi nasıl yapılmaktadır sorusunu yanıtladık. Bir çok içerik üreticisinden, konuya alıntılar sağladık.

Her şeyden önce, bu sorun ile neden karşılaştığımızı bilmemiz gerekiyor. Öncelikle bu sorun, Android Lolipop 5.1 güncellemesiyle karşımıza çıktı. Güncellemenin amacı, android telefonların kaybolması veya çalınması gibi olumsuz durumlarda kullanıcıyı korumasıdır. Böylece, ürün kullanılamaz hale gelir. Daha önce maile giriş yapmış

Samsung google mail onayı bypass

Bilgisayar bağlantısı yapmadan, Samsung telefonda google mail onayını nasıl atlayacağınızı öğrenebilirsiniz. Bu sayede telefon tamircisine gitmenize gerek kalmadan işlemi tamamlayabilirsiniz.

Sorun yaşamamak için Android telefonların ilk kurulum süreçlerinde acele etmemek, öylesine yeni mail açmak yerine takibini sağlayabileceğiniz ve unutmayacağınız şifreler belirlemek önemlidir. Eğer şifrenizi unutmasaydınız, bu sorun ile karşılaşmamış olur ve bu konuyu okumak zorunda kalmamış olurdunuz.